panouri de expunere  slatwall, accesorii slatwall ,cash desk , receptiiagatatori , rafturi metalicepanouri cu sina aluminiu, panouri din MDF ,panouri din PAL , gondole slatwall, vitrine slatwall, proiecte magazine, 3Dproiectare magazin,  slatwall, amenajare magazine papetarie, amenajare magazine haine sportive ,panou perete cu sina , panouri lambriu, insule magazin, mobilier la comanda, mobilier comercial pentru magazine, proiecte de magazin, optimizare perete panouri slatwall ,vitrina expunere , accesorii rafturi de pereterafturi metalice de magazin

   Datorita experientei vaste in domeniu  www.exposlatwall.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu o multitudine de servicii de inalta calitate .

Serviciul de proiectare profesionala consta in implicarea departamentului de proiectare, specializat si autorizat prin studii universitare astfel incat incepand cu masuratorile la fata locului, consilierea clientului, conceperea de idei, prezentarea solutiilor, pregatirea de productie, urmarirea comenzii, finalizarea si livrarea acesteia sa se efectueze la cele mai inalte standarde.

 

   Echipa www.exposlatwall.ro este specializata in conceperea la comanda a mobilierului pentru magazine ,birouri  ,hoteluri si alte spatii comerciale. Mobilierul realizat de noi a facut sa creasca cifra de afaceri a beneficiarilor prin impresionarea in mod placut a clientilor.

   Consultarea feng shui realizata de catre expertii nostrii face ca magazinul dumeavoastra sa depaseasca dificultatile cauzate de orientare, iluminare dar si de zona.

 

 

    Funcţional sau ergonomic, clasic sau modern, indiferent de dimensiune , finisaj şi formă, www.exposlatwall.ro  va găsi cele mai bune soluţii de execuţie şi design pentru mobilierul magazinului dumneavoastră.

 

   În materie de panouri expoziţionale, mobilier comercial pentru magazine, www.exposlatwall.ro  este mai mult decât un simplu producător. Vă putem asigura consultanţă in propunerea de soluţii tehnice , posibilităţi de amenajare interioară a spaţiului , alegerea sistemelor si accesoriilor de expunere , alegerea culorilor si finisajelor  .www.exposlatwall.ro  poate realiza şi managementul de proiect, ocupându-se, în detaliu, de toate aspectele organizatorice.

empty