panouri de expunere  slatwall, accesorii slatwall ,cash desk , receptiiagatatori , rafturi metalicepanouri cu sina aluminiu, panouri din MDF ,panouri din PAL , gondole slatwall, vitrine slatwall, proiecte magazine, 3Dproiectare magazin,  slatwall, amenajare magazine papetarie, amenajare magazine haine sportive ,panou perete cu sina , panouri lambriu, insule magazin, mobilier la comanda, mobilier comercial pentru magazine, proiecte de magazin, optimizare perete panouri slatwall ,vitrina expunere , accesorii rafturi de pereterafturi metalice de magazin

 

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru virtual , aveti la dispozitie doua modalitati de comanda:  comanda pe site si comanda telefonica.

 

Comanda telefonica

 

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda :

 

Mobil (2 linii):  0766 08 77 11 

                          0766 08 77 22 

 

 

 

Comanda pe site

 

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

" Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;

" Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 24 de ore;

" Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi.

 

 

Termeni si conditii:


      Folosirea acestui site implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii. EXPO SHOP DESIGN S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Acest site este intretinut si administrat de EXPO SHOP DESIGN S.R.L care isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului fara o alta avertizare.

Copyright

Intregul continut al acestui site www.exposlatwall.ro - imagini, texte, elemente de grafica web si alte date - este proprietatea EXPO SHOP DESIGN S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul EXPO SHOP DESIGN S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

     Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de EXPO SHOP DESIGN S.R.L numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

     EXPO SHOP DESIGN S.R.L se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

     Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Securitatea informatiilor

     Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. EXPO SHOP DESIGN S.R.L nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Responsabilitati

     Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie si de aviz de expediere sau factura fiscala. Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.

     Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale, precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate. In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula reclamatii. Orice reclamatie, insotita de factura si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen conform prevederilor certificatului de garantie, obliga EXPO SHOP DESIGN S.R.L ca dupa inregistrarea reclamatiei sa procedeze la solutionarea acesteia conform prevederilor Legii 449/2003 si O.G. 21/1992. Alegerea caii de solutionare se va face de catre EXPO SHOP DESIGN S.R.L prin departamentul  de Relatii Clienti, office@exposlatwall.ro

     Comanda cumparatorului se transmite catre fabrica la sfarsitul zilei in care a fost inregistrata; din acest motiv ulterior datei lansarii sale, nu se mai pot aduce modificari.

     In cazul neridicarii comenzii in termen de 7 zile de la data in care cumparatorul este anuntat cu privire la sosirea acesteia, cumparatorul va achita suma de 50 lei (Lei)/colet/zi, reprezentand servicii de depozitare.

     Exceptand situatiile prevazute de actele normative mai sus mentionate, produsele cumparate,  pentru care s-a emis factura fiscala, nu se pot inlocui sau returna magazinului. In cazul indisponibilitatii unui produs in stoc, pentru care a fost confirmata comanda, EXPO SHOP DESIGN S.R.L isi asuma obligatia de a informa clientul despre lipsa acestuia in timp de maximum 48 ore, comunicandu-i, totodata, noul termen de livrare.

Preturi

Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in Lei sau Euro !

Promotii si concursuri

     EXPO SHOP DESIGN S.R.L isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre EXPO SHOP DESIGN S.R.L in perioada de valabilitate a promotiilor si numai in limita stocului disponibil.

Greseli de editare

     In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Garantie

     Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei categorie de produse in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie sau facutura fiscala.

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumparate este cel precizat in contract.

Conditii legale

www.exposlatwall.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Dispute si conflicte

     Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.exposlatwall.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre EXPO SHOP DESIGN S.R.L si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

     Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.exposlatwall.ro .

 

     Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului . Specificatiile tehnice sunt informative , ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie  obligativitate contractuala , aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Preturile si tarifele afisate pe www.exposlatwall.ro nu includ t.v.a.  Pentru mai multe detalii accesati sectiunea CUM CUMPAR !